Select Page

Custom made web design & development

Sweat the details
Mijn favoriete quote komt van Jon Ivy, de product ontwerper van Apple en luidt: Sweat the details’

Er zijn nog miljoenen andere getalenteerde designers en design bureau’s in de wereld. Wat maakt dan het verschil en wat onderscheidt mij als ontwerper van de rest?

Een grote factor zijn de aandacht voor details.
Op al mijn ontwerpen zijn doordachte en onderbouwde ontwerp keuzes gemaakt en wordt tot in alle details ontworpen. Details die de meeste mensen op het eerste oog niet zien, maar wat wel het verschil maakt tussen een goed ontwerp en een nog beter ontwerp.

 

Visual Design
Door middel van visuele elementen maken we jouw website aantrekkelijker , versterken we jouw imago en verhogen we de conversie.
Elementen zoals, foto’s, lettertypes, kleur, illustraties, vormen, grids, animaties en transities spelen hierbij een essentiele rol.

 

Vragen? Neem contact met mij op!
jamildja@gmail.com
+31 6 45 48 0577

Proces

agsdi-coffee

1. 1e meeting

Laten we kennis maken om zo goed mogelijk in kaart brengen wat jouw wensen en doelen zijn. Zo krijgen we een helder beeld van het project.

agsdi-browser

5. Testing & live gaan

Nadat de website in een prive omgeving is getest en de laatste puntjes op de i zijn gezet, gaan we live! Hierin wordt je getraind om je website zelf te kunnen managen, zodat je me niet voor elk klein ding nodig hebt 🙂

agsdi-bulb

2. Project Voorstel

Je ontvangt een voorstel met daarin bepaald hoe de pagina’s in jouw website gestructureerd worden. Hierin bepalen we welke informatie waar komt op iedere pagina in een wireframe.

agsdi-pencil

3. Designing

Op basis van de wireframes beginnen we met het ontwerpen van jouw website in graphic design software. Dit is een uniek ontwerp dat de look en feel van jouw website uitstraalt.

agsdi-wpgears

4. Development

Nadat het ontwerp klaar is, beginnen we met het ontwikkelen van jouw website. Ervoor zorgen dat jouw website responsive is en het dus doet op alle aparaten is top notch.

Alles wat je kunt verwachten

agsdi-mobile

Responsive

Tegenwoordig worden de meeste websites op mobiel bekeken. Ik zorg ervoor dat je website er op elk apparaat goed uitziet.

agsdi-analysis

SEO

Jouw website wordt geleverd met technische SEO (search engine optimalisation). Het enigste wat over blijft voor jou om te doen is content toevoegen zodat mensen je kunnen vinden!

agsdi-hand-heart

Support

Ik ben er om te helpen! Ik ben 1 telefoontje verwijderd van je en sta 24/7 klaar voor je.

agsdi-cloud-computing

Up to date

Er wordt voor gezorgd dat jouw website automatisch dagelijks wordt geupdated. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken.